WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN PATROL GR V Wagon 4.8 252PK
Bouwjaar 10.2001 - 06.2013

ABS sensoren NISSAN PATROL GR V Wagon 4.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw NISSAN PATROL GR V Wagon 4.8

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN PATROL GR V Wagon komen. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

ABS sensor kopen voor uw NISSAN

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop.