WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN PATROL GR V Wagon 4.2 170PK
Bouwjaar 03.2000 - 08.2002

ABS sensoren NISSAN PATROL GR V Wagon 4.2

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw NISSAN PATROL GR V Wagon 4.2

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

ABS-sensoren in het wiellager

Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw NISSAN PATROL GR V Wagon past. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%.

ABS sensor kopen voor uw NISSAN

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.