100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN PATROL GR IV 4.2 Efi 4WD 175PK
Bouwjaar 02.1988 - 12.1995

ABS sensoren NISSAN PATROL GR IV 4.2 Efi 4WD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw NISSAN PATROL GR IV 4.2 Efi 4WD

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw NISSAN PATROL GR IV.

Vervuilde ABS sensoren op uw NISSAN

Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.