WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN PATHFINDER III 4.0 269PK
Bouwjaar 01.2005 - tot heden

ABS sensoren NISSAN PATHFINDER III 4.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw NISSAN PATHFINDER III 4.0

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Wij controleren altijd bij de NISSAN PATHFINDER III dealer of de onderdelen passen op uw auto. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe rubberdelen, nieuwe pistons, nieuwe glijbussen en nieuw handremmechanisme. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.

ABS sensor kopen voor uw NISSAN

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.