WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN PATHFINDER I 3.0 4WD 129PK
Bouwjaar 07.1986 - 08.1995

ABS sensoren NISSAN PATHFINDER I 3.0 4WD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

Vervuilde ABS sensoren op uw NISSAN PATHFINDER I 3.0 4WD

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.

ABS sensor kopen voor uw NISSAN PATHFINDER I

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.