100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN NAVARA 3.0 163PK
Bouwjaar 05-2000 - tot heden

ABS sensoren NISSAN NAVARA 3.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

ABS sensor kopen voor uw NISSAN NAVARA 3.0

Wij controleren altijd bij de NISSAN NAVARA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Vervuilde ABS sensoren op uw NISSAN

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDA RemcilindersLOTUS RemschijvenROVER Spoorstang. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.