100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN NAVARA 2.4 124PK
Bouwjaar 06-1992 - 02-1997

ABS sensoren NISSAN NAVARA (D21) 2.4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensor op uw NISSAN NAVARA (D21) 2.4 uitlezen

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.

ABS-sensoren in het wiellager

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw NISSAN NAVARA (D21) past.

Een defect ABS-sensor herkennen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw NISSAN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.