WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN MURANO II 3.5 4x4 265PK
Bouwjaar 11.2007 - 09.2014

ABS sensoren NISSAN MURANO II 3.5 4x4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN MURANO II 3.5 4x4 komen. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen.

ABS sensor kopen voor uw NISSAN MURANO II

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAI StabilisatorstangenLAND ROVER SpoorstangPEUGEOT Remklauwen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Vervuilde ABS sensoren op uw NISSAN

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.