WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN MURANO II 3.5 4x4 256PK
Bouwjaar 10.2008 - 09.2014

ABS sensoren NISSAN MURANO II 3.5 4x4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw NISSAN MURANO II 3.5 4x4

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

Vervuilde ABS sensoren op uw NISSAN MURANO II

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw NISSAN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JAGUAR RemtrommelsFIAT HandremkabelsDAEWOO Draagarmen.

ABS-sensoren in het wiellager

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo.