100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN MURANO II 3.5 265PK
Bouwjaar 11-2007 - 09-2014

ABS sensoren NISSAN MURANO II 3.5

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw NISSAN MURANO II 3.5

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo, Lucas, Jurid, Bendix, Rofren, Textar en ABS Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop.

ABS-sensoren in het wiellager

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Wij controleren altijd bij de NISSAN MURANO II dealer of de onderdelen passen op uw auto. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

Vervuilde ABS sensoren op uw NISSAN

Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.