WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN MAXIMA / MAXIMA QX IV 3.0 193PK
Bouwjaar 03.1994 - 03.1999

ABS sensoren NISSAN MAXIMA / MAXIMA QX IV 3.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw NISSAN MAXIMA / MAXIMA QX IV 3.0

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

ABS-sensoren in het wiellager

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Vervuilde ABS sensoren op uw NISSAN MAXIMA / MAXIMA QX IV

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIA RemschoenenFIAT RemtrommelsSAAB Fuseekogels. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.