100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN CHERRY II Hatchback 1.4 63PK
Bouwjaar 08-1978 - 07-1981

ABS sensoren NISSAN CHERRY II Hatchback 1.4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw NISSAN CHERRY II Hatchback 1.4

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw NISSAN CHERRY II Hatchback. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHE DraagarmenRENAULT RemslangenTOYOTA Stuurkogels. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Vervuilde ABS sensoren op uw NISSAN

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.