WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN CHERRY II Coupé 1.5 69PK
Bouwjaar 08-1981 - 05-1982

ABS sensoren NISSAN CHERRY II Coupé 1.5

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw NISSAN CHERRY II Coupé 1.5

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden.

ABS sensor kopen voor uw NISSAN CHERRY II Coupé

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODA RemklauwenPONTIAC WiellagersJEEP Remslangen. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Een RDW keuring is verplicht bij een import auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw NISSAN. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, Textar, Brembo en Bendix