100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN BLUEBIRD 2.0 TD 84PK
Bouwjaar 11-1983 - 12-1985

ABS sensoren NISSAN BLUEBIRD 2.0 TD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw NISSAN BLUEBIRD 2.0 TD

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

ABS-sensoren in het wiellager

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

ABS sensor kopen voor uw NISSAN BLUEBIRD

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN komen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.