WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN ALTIMA 2.4 152PK
Bouwjaar 06.1997 - 08.2001

ABS sensoren NISSAN ALTIMA 2.4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw NISSAN ALTIMA 2.4

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROEN DraagarmenOLDSMOBILE RemslangenMITSUBISHI Remschoenen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.

ABS sensor kopen voor uw NISSAN ALTIMA

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw NISSAN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.