100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN ALMERA Classic 1.6 16V 107PK
Bouwjaar 03-2006 - tot heden

ABS sensoren NISSAN ALMERA Classic 1.6 16V

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN ALMERA Classic 1.6 16V komen. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.

Vervuilde ABS sensoren op uw NISSAN ALMERA Classic

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

ABS sensor kopen voor uw NISSAN

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVO RemschoenenDODGE WielnavenVW VOLKSWAGEN Handremkabels.