WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI PAJERO SPORT I 1.8 GDi 4WD 120PK
Bouwjaar 05.1999 - 02.2001

ABS sensoren MITSUBISHI PAJERO SPORT I 1.8 GDi 4WD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen.

ABS sensor kopen voor uw MITSUBISHI PAJERO SPORT I 1.8 GDi 4WD

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITI SpoorstangSEAT RemslangenCHEVROLET Stabilisatorstangen. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.

Vervuilde ABS sensoren op uw MITSUBISHI PAJERO SPORT I

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.