WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI OUTLANDER II 3.0 4WD 220PK
Bouwjaar 11.2006 - 11.2012

ABS sensoren MITSUBISHI OUTLANDER II 3.0 4WD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI OUTLANDER II 3.0 4WD past. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

ABS sensor kopen voor uw MITSUBISHI OUTLANDER II

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Vervuilde ABS sensoren op uw MITSUBISHI

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637