WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI MIRAGE V Coupé 1.5 110PK
Bouwjaar 09.1995 - 08.1999

ABS sensoren MITSUBISHI MIRAGE V Coupé 1.5

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw MITSUBISHI MIRAGE V Coupé 1.5

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden.

Vervuilde ABS sensoren op uw MITSUBISHI MIRAGE V Coupé

Elke MITSUBISHI heeft een eigen VIN-nummer. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOT RemschoenenHYUNDAI FuseekogelsPORSCHE Remschijven. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu.

ABS-sensoren in het wiellager

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.