100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI MIRAGE Sedan 1.3 79PK
Bouwjaar 12.1991 - 08.1995

ABS sensoren MITSUBISHI MIRAGE Sedan 1.3

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw MITSUBISHI MIRAGE Sedan 1.3

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

ABS-sensoren in het wiellager

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLN DraagarmenROVER RemtrommelsLEXUS Handremkabels.

Vervuilde ABS sensoren op uw MITSUBISHI MIRAGE Sedan

De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.