100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI MIRAGE Sedan 1.5 110PK
Bouwjaar 09.1995 - 12.2000

ABS sensoren MITSUBISHI MIRAGE Sedan 1.5

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw MITSUBISHI MIRAGE Sedan 1.5

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen.

ABS sensor kopen voor uw MITSUBISHI MIRAGE Sedan

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTH StabilisatorstangenCADILLAC WiellagersISUZU Wielnaven. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

ABS-sensoren in het wiellager

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Elke MITSUBISHI heeft een eigen VIN-nummer.