WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI MIRAGE Hatchback 1.6 174PK
Bouwjaar 09.1995 - 08.1999

ABS sensoren MITSUBISHI MIRAGE Hatchback 1.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI MIRAGE Hatchback 1.6, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

ABS sensor kopen voor uw MITSUBISHI MIRAGE Hatchback

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

Vervuilde ABS sensoren op uw MITSUBISHI

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe glijbussen. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.