WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI MIRAGE Hatchback 1.5 110PK
Bouwjaar 09.1995 - 08.1999

ABS sensoren MITSUBISHI MIRAGE Hatchback 1.5

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw MITSUBISHI MIRAGE Hatchback 1.5

Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

ABS-sensoren in het wiellager

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEAT StabilisatorstangenAUDI ABS sensorenSAAB Spoorstang. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu.

Vervuilde ABS sensoren op uw MITSUBISHI MIRAGE Hatchback

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.