WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI MIRAGE Hatchback 1.6 119PK
Bouwjaar 12.1991 - 08.1995

ABS sensoren MITSUBISHI MIRAGE Hatchback 1.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw MITSUBISHI MIRAGE Hatchback 1.6

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Je kunt bij ons betalen via {LIST} De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

ABS sensor kopen voor uw MITSUBISHI MIRAGE Hatchback

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

ABS-sensoren in het wiellager

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!