100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI MAGNA Stationwagen 3.5 194PK
Bouwjaar 06.2003 - 07.2005

ABS sensoren MITSUBISHI MAGNA Stationwagen 3.5

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw MITSUBISHI MAGNA Stationwagen 3.5

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

Vervuilde ABS sensoren op uw MITSUBISHI MAGNA Stationwagen

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAF WielnavenSUBARU RemblokkenSEAT Remschoenen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637