100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI MAGNA Stationwagen 3.5 i 211PK
Bouwjaar 08.2000 - 05.2003

ABS sensoren MITSUBISHI MAGNA Stationwagen 3.5 i

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI MAGNA Stationwagen 3.5 i past. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden.

Vervuilde ABS sensoren op uw MITSUBISHI MAGNA Stationwagen

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

ABS sensor kopen voor uw MITSUBISHI

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.