WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI MAGNA Sedan 3.5 i 4WD 209PK
Bouwjaar 08.2000 - 05.2003

ABS sensoren MITSUBISHI MAGNA Sedan 3.5 i 4WD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw MITSUBISHI MAGNA Sedan 3.5 i 4WD

Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI MAGNA Sedan dealer of de onderdelen passen op uw auto. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

ABS-sensoren in het wiellager

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

ABS sensor kopen voor uw MITSUBISHI

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe rubberdelen, nieuwe glijbussen, nieuw handremmechanisme en nieuwe veren. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.