100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI MAGNA Sedan 3.5 i 200PK
Bouwjaar 03.1999 - 08.2000

ABS sensoren MITSUBISHI MAGNA Sedan 3.5 i

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw MITSUBISHI MAGNA Sedan 3.5 i

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI MAGNA Sedan. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITI StuurkogelsPLYMOUTH RemcilindersVOLVO Remschijven.

ABS-sensoren in het wiellager

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MITSUBISHI

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.