WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER IV Hatchback 2.0 D 68PK
Bouwjaar 06-1992 - 07-1993

ABS sensoren MITSUBISHI LANCER IV Hatchback 2.0 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MITSUBISHI LANCER IV Hatchback 2.0 D

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI LANCER IV Hatchback, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

ABS sensor kopen voor uw MITSUBISHI

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.