WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER IV 1.5 76PK
Bouwjaar 09.1988 - 08.1990

ABS sensoren MITSUBISHI LANCER IV (C6_A, C7_A) 1.5

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Een defect ABS-sensor herkennen

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI LANCER IV (C6_A, C7_A) 1.5.

ABS-sensor op uw MITSUBISHI LANCER IV (C6_A, C7_A) uitlezen

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI komen.

ABS-sensoren in het wiellager

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.