100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER IV 1.5 83PK
Bouwjaar 09.1988 - 08.1989

ABS sensoren MITSUBISHI LANCER IV (C6_A, C7_A) 1.5

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI LANCER IV (C6_A, C7_A) 1.5 past. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Een defect ABS-sensor herkennen

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSSKODASUBARUVAUXHALL.

ABS-sensor op uw MITSUBISHI LANCER IV (C6_A, C7_A) uitlezen

Elke MITSUBISHI heeft een eigen VIN-nummer. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.