100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI L 300 III Bestelwagen 2.5 TD 4WD 87PK
Bouwjaar 11-1991 - 05-2003

ABS sensoren MITSUBISHI L 300 III Bestelwagen 2.5 TD 4WD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MITSUBISHI L 300 III Bestelwagen 2.5 TD 4WD

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI L 300 III Bestelwagen past. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.

ABS sensor kopen voor uw MITSUBISHI

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur.