WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI L 300 III Bestelwagen 2.5 D 75PK
Bouwjaar 09.1991 - 09.2003

ABS sensoren MITSUBISHI L 300 III Bestelwagen 2.5 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw MITSUBISHI L 300 III Bestelwagen 2.5 D

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, Brembo en ABS De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.

Vervuilde ABS sensoren op uw MITSUBISHI L 300 III Bestelwagen

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

ABS-sensoren in het wiellager

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie.