WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI L 300 / DELICA II Bus 1.8 82PK
Bouwjaar 03.1983 - 10.1986

ABS sensoren MITSUBISHI L 300 / DELICA II Bus 1.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIA RemcilindersGMC StuurkogelsJEEP Remschoenen. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MITSUBISHI L 300 / DELICA II Bus 1.8

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur.

ABS sensor kopen voor uw MITSUBISHI L 300 / DELICA II Bus

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI komen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.