100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI L 300 / DELICA II Bestelwagen 1.8 82PK
Bouwjaar 03-1983 - 10-1986

ABS sensoren MITSUBISHI L 300 / DELICA II Bestelwagen 1.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Elke MITSUBISHI L 300 / DELICA II Bestelwagen 1.8 heeft een eigen VIN-nummer.

ABS sensor kopen voor uw MITSUBISHI L 300 / DELICA II Bestelwagen

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor.

Vervuilde ABS sensoren op uw MITSUBISHI

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.