100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI GALANT VI Stationwagen 2.8 TD 125PK
Bouwjaar 10-1996 - 07-2001

ABS sensoren MITSUBISHI GALANT VI Stationwagen (EA_) 2.8 TD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Een defect ABS-sensor herkennen

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

ABS-sensor op uw MITSUBISHI GALANT VI Stationwagen (EA_) 2.8 TD uitlezen

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI GALANT VI Stationwagen (EA_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPVW VOLKSWAGENMERCEDES-BENZMINIISUZU. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Elke MITSUBISHI heeft een eigen VIN-nummer. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.