WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI ASX 1.8 139PK
Bouwjaar 02-2010 - tot heden

ABS sensoren MITSUBISHI ASX 1.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

ABS sensor kopen voor uw MITSUBISHI ASX 1.8

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden.

Vervuilde ABS sensoren op uw MITSUBISHI ASX

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI.

NULL