WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI John Cooper Works 218PK
Bouwjaar 03.2006 - 09.2006

ABS sensoren MINI MINI John Cooper Works

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe rubberdelen, nieuwe veren en nieuwe pistons. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

Vervuilde ABS sensoren op uw MINI MINI John Cooper Works

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.

ABS sensor kopen voor uw MINI MINI

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MINI komen. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor.