WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 120 CDI 204PK
Bouwjaar 07-2006 - heden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 120 CDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 120 CDI

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

ABS-sensoren in het wiellager

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Elke MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) heeft een eigen VIN-nummer. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSU RemschoenenLDV RemschijvenPORSCHE Wiellagers.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website.