100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 111 CDI 116PK
Bouwjaar 09-2007 - tot heden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 111 CDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUS SpoorstangPORSCHE DraagarmenDAF Remslangen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 111 CDI

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.