WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 111 CDI 4x4 109PK
Bouwjaar 09.2007 - tot heden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 111 CDI 4x4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 111 CDI 4x4

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSAN RemschijvenVAUXHALL RemcilindersPLYMOUTH ABS sensoren. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639)

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past.