WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 111 CDI 4x4 109PK
Bouwjaar 09.2007 - tot heden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 111 CDI 4x4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 111 CDI 4x4

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639)

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ.