100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 109 CDI 4x4 95PK
Bouwjaar 09-2007 - tot heden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 109 CDI 4x4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 109 CDI 4x4

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINI WielnavenOPEL HandremkabelsCHRYSLER Spoorstang. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639)

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuw handremmechanisme.