WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ T1 Open laadbak/ Chassis (601) 210 D 2.9 95PK
Bouwjaar 11-1988 - 02-1996

ABS sensoren MERCEDES-BENZ T1 Open laadbak/ Chassis (601) 210 D 2.9

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ T1 Open laadbak/ Chassis (601) 210 D 2.9

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDV RemtrommelsDAF SpoorstangOLDSMOBILE Draagarmen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ T1 Open laadbak/ Chassis (601)

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

ABS-sensoren in het wiellager

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.