WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ T1 Open laadbak/ Chassis (601) 208 D 2.3 82PK
Bouwjaar 06-1989 - 02-1996

ABS sensoren MERCEDES-BENZ T1 Open laadbak/ Chassis (601) 208 D 2.3

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ T1 Open laadbak/ Chassis (601) 208 D 2.3

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

ABS-sensoren in het wiellager

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ T1 Open laadbak/ Chassis (601)

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen.