WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ T1 Bus (602) 310 D 2.9 98PK
Bouwjaar 06-1990 - 02-1996

ABS sensoren MERCEDES-BENZ T1 Bus (602) 310 D 2.9

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ T1 Bus (602) 310 D 2.9

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Elke MERCEDES-BENZ T1 Bus (602) heeft een eigen VIN-nummer. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

ABS-sensoren in het wiellager

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website.