100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ T1 Bus (602) 310 D 2.9 95PK
Bouwjaar 06-1989 - 02-1996

ABS sensoren MERCEDES-BENZ T1 Bus (602) 310 D 2.9

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ T1 Bus (602) 310 D 2.9

Elke MERCEDES-BENZ T1 Bus (602) heeft een eigen VIN-nummer. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ

Je kunt bij ons betalen via {LIST} De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie.