100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ T1 Bus (602) 308 D 2.3 82PK
Bouwjaar 06-1989 - 02-1996

ABS sensoren MERCEDES-BENZ T1 Bus (602) 308 D 2.3

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ T1 Bus (602) 308 D 2.3

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ T1 Bus (602). De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINI WiellagersPLYMOUTH RemklauwenLAND ROVER Remblokken. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

ABS-sensoren in het wiellager

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur.