100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ T1 Bus (601) 210 D 2.8 95PK
Bouwjaar 11-1988 - 02-1996

ABS sensoren MERCEDES-BENZ T1 Bus (601) 210 D 2.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ T1 Bus (601) 210 D 2.8

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGEN SpoorstangJAGUAR StabilisatorstangenPONTIAC Remcilinders. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ T1 Bus (601)

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen.