WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ T1 Bestelwagen (602) 308 D 2.3 79PK
Bouwjaar 11-1988 - 02-1996

ABS sensoren MERCEDES-BENZ T1 Bestelwagen (602) 308 D 2.3

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEAT SpoorstangDAIMLER RemschoenenKIA Remschijven. Je kunt bij ons betalen via {LIST} De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ T1 Bestelwagen (602) 308 D 2.3

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ T1 Bestelwagen (602)

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.